ketvirtadienis, sausio 24, 2008

Daugiau gero blogo


Kadangi kiek rimtesnei rašliavai, kokia vyravo iki šiol, reikia pakankamai ir laiko, ir susikaupimo, ir nusiteikimo, prie blog'o prisėsti nepavykdavo tiek dažnai, kiek norėdavau. Todėl, kiek pagalvojęs, nusprendžiau šiam blog'ui suteikti naują pagreitį, nuo šiol dalindamasis su jumis ne tik savo mintimis, bet ir išgirstomis istorijomis. Tikiu, kad tai geriau padės atrasti ir suprasti kai kuriuos dalykus, o tuo pačiu suteiks daugiau gyvumo ir pačiam blog'ui.

Pagrindinis istorijų šaltinis (bent pradžioje) bus vieno mano mėgstamiausių rašytojų Paulo Coelho veikalai ("Maktub" (1994), "Stories for Parents, Children an Grandchildren" (2001) ir kt.).

Gerų ir prasmingų skaitymų! Nuo šiol susitiksime dažniau :)

4 komentarai:

agnė rašė...

Na žiūrėk, prisižadėjai :)

Anonimiškas rašė...

Nu va seni, taip rimtai varei apie dvasinguma, o ant komercijos pasinešei.:)
“pagrindinis tikslas turėtų būti maksimali prekės ar paslaugos kokybė” rašei,
o dabar, matai apyvarta per lėta, prekės užsistovi. Taip ir sukamės mes tam rate, tai praregėdami tai BMW naujo norėdami…

agnė rašė...

Lukai, kad galėtum atskirti, kas yra gera prekė, šalia kartais reikia padėti ir kitokių ;))

Daktaras rašė...

Ačiū už komentarą, Lu, geras :))
Ant komercijos tikrai nepasinešiau, ir, duok Dieve, kad niekada ir nepasinesčiau :) Pagrindinis blog'o tikslas išlieka tas pats - duoti susimąstyti apie kai kuriuos dalykus, padėti į kažką pažvelgti kitaip. Kol kas dar ieškau kelių, kaip tą geriausiai galėčiau padaryti :) O kokybė tikrai nenukentės, pamąstymai kaip ir buvo, taip ir liks, tik dar užsipildys ir tarpai tarp jų, tuo pačiu duosiantys peno ir naujoms mintims :)